Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Βρέθηκαν κυψέλες πιθανόν κλεμμένες.

Σημ* Ο κάτοχος βρέθηκε. 
Οι κυψέλες αυτές, όπως μας είπε, είχαν κλαπεί πριν 6-7 χρόνια. 
Ευχαριστούμε την κυρία Καρατάσου από την ΟΜΣΕ και την δεσποινίδα Βούλα( συγνώμη που δεν γνωρίζω το επίθετό της) από την ΠΑΣΕΓΕΣ, δίχως την βοήθεια των οποίων η εύρεση του ιδιοκτήτη θα ήταν αδύνατη. 


Ψάχνοντας  να βρω μέρος για τις κυψέλες μου, συνάντησα 18 μονές κυψέλες που μου φάνηκαν κακοδιαχειριζόμενες  και παρατημένες.  Όταν τις  σκούντηξα  διαπίστωσα ότι ήταν κενές (δίχως πλαίσια).
Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι κλεμμένες!
Έφεραν τον αριθμό μελισσοκομικού μητρώου  05/909.
Τις αναγνωρίζει κανείς;
Μπορούμε να βρούμε σε ποιόν ανήκουν;

Χαράλαμπος Κούτσιαλης 
210 5822615 και 6978520134

(Θέλω να τονίζω ότι αυτή ακριβώς την συμπεριφορά πρέπει να έχουμε όλοι οι μελισσοκόμοι.  Δηλαδή να υποψιαζόμαστε όταν βλέπουμε κυψέλες που φαίνονται παρατημένες και να το δηλώνουμε εδω. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον κο Χαράλαμπο Κούτσιαλη που ενδιαφέρθηκε για τους συναδέλφους του.)

Σημείωση:  Μετά από έρευνα διαπίστωσα ότι οι κωδικοί δίχως το πρόθεμα EL όπως είναι ο συγκεκριμένος, έχουν καταργηθεί από το 1992 (πρίν από 20 χρόνια) διότι αντικαταστάθηκαν από τους νέους αριθμούς μελισσοκομικών μητρώων που έχουν μπροστά τους το πρόθεμα "EL". Δηλαδή ο κωδικός "05/909"  δεν έχει καμία σχέση με τον κωδικό "EL 05/909
Δηλώνει άλλο άτομο σε άλλη νομαρχία.

Για να βρούμε λοιπόν τον κάτοχο των κυψελών θα πρέπει να μάθουμε σε ποιά νομαρχία ανήκε ο κωδικός 05/xxx. Οι υπάλληλοι στις νομαρχίες δεν γνωρίζουν, οπότε μόνον από κάποιο παλαιό μελισσοκομικό βιβλιάριο θα μπορούσαμε να μάθουμε, που οι κωδικοί αναφέρονται στο πίσω μέρος.
Έχει κανείς κάποιο παλαιό βιβλιάριο; 

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο;
    Δάνειο για τη βελτίωση του σπιτιού σας,
    Στεγαστικό δάνειο,
    Δάνειο εξυγίανσης χρέους,
    Εμπορικό δάνειο,
    Εκπαιδευτικό δάνειο,
    Δάνειο αυτοκινήτου,
    Δάνειο για περιουσιακά στοιχεία.
    financiserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή